Noticies

DTSM INFERMERIA 2023: LLISTES DEFINITIVES D'ASPIRANTS A LA PROVA DE CONEIXEMENT

14/06/2023

DTSM INFERMERIA 2023: LLISTES DEFINITIVES D'ASPIRANTS A LA PROVA DE CONEIXEMENT

D'acord amb el que s'establix en la convocatòria del curs...

D'acord amb el que s'establix en la convocatòria del curs del Diploma de Transport Sanitari Medicalitzat per a personal diplomat o graduat en Infermeria publicada en data 12 de maig de 2023, es fan públiques les llistes definitives de persones aspirants admeses a les proves de coneiximent a realitzar en València i Alacant.

  • Els aspirants que han de realitzar la prova de coneiximent en ALACANT, han de presentar-se en l'AULARI II del CAMPUS DE SANT VICENT DEL RASPEIG DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT. Carretera Sant Vicent del Raspeig s/n 03690 Sant Vicent del Raspeig – Alacant. (Ubicació: número 30 del plànol https://web.ua.es/es/documentos/plano-de-la-ua.pdf)
  • Els aspirants que han de realitzar la prova de coneixements en VALÈNCIA, han de presentar-se en l'AULARI INTERFACULTATIU DEL CAMPUS DE BURJASSOT DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA. Camí del Cementeri, 20, 46100 Burjassot – València.

La prova donarà principi a les 16 hores del dia 29 de juny de 2023Es prega ser present a les 15.45 hores, hora en la qual s'iniciarà la crida i la distribució a les aules.

A l'entrada de l'Aulari hauran de consultar el número d'aula que els ha sigut assignada.

La duració prevista de la prova és de 60 minuts. Per a accedir serà necessari presentar document original acreditatiu de la identitat (DNI/NIE).

Hauran de portar bolígraf blau o negre.

Durant el temps de la prova no es podrà portar telèfon mòbil, rellotge, o altres instruments digitals.

Compartir

Galeria d'imatges

DTSM INFERMERIA 2023: LLISTES DEFINITIVES D'ASPIRANTS A LA PROVA DE CONEIXEMENT