_Valencià _Castellano _English
Acreditació de centres de formació sobre desfibril·ladors per a no sanitaris Acreditació de centres de formació sobre desfibril·ladors per a no sanitaris

Acreditació de centres de formació per a impartir els programes de formació de personal no sanitari per a l'ús de desfibril·ladors automàtics i semiautomàtics externs (DESA).

S'ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana de data 16 d'octubre de 2017 (núm. 8149), el Decret 159/2017, de 6 d'octubre, del Consell, pel qual es regula la instal·lació i ús de desfibril·ladors automàtics i semiautomàtics externs fora de l'àmbit sanitari, en la Comunitat Valenciana.

En relació amb el que establix l'article 9, apartat 1, del Decret 159/2017 del Consell, s'ha publicat la Resolució de 17 d'octubre de 2017, del director general d'Assistència Sanitària, per la qual s'aproven els programes de formació inicial i continuada per a l'ús de desfibril·ladors automàtics i semiautomàtics externs (DESA) per personal no sanitari.

Sobre el procedimient per a sol·licitar l'Acreditació com a Centre de Formació per a impartir els programes de formació de personal no sanitari per a l'ús de desfibril·ladors automàtics i semiautomàtics externs, a més de la lectura del Decret 159/2017 del Consell, es pot consultar un resum del procediment administratiu ACÍ i descarregar el formulari de sol·lcitud ACÍ.

Centres acreditats:

La llista actualitzada (20/10/2022) de centres de formació acreditats es pot consultar ACÍ.

Destaquem Destaquem

Campus Virtual de l'EVES

Salut per a la Ciutadania - Programa 'Pacient Actiu'

Biblioteca Virtual de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública

Catàleg en línia de la Biblioteca de l'EVES

Documentació per a les activitats formatives

Zona de descàrregues

Llistes d'admesos

Contactar

Subscripcions

Buscar activitats formatives

Promocions Promocions

Som online - Magazine de la Comunitat Valenciana

C/ Juan de Garay, núm. 21

E-46017 València, Comunitat Valenciana, Espanya (UE)

Tel.: +34 963 131 600. Fax: +34 963 131 604

Història de l'EVES

Galeria

Organigrama

Amb ajuda dels Fons Estructurals de la Unió Europea

  

2010-2018 EVES - Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública