_Valencià _Castellano _English
Comissió de la Form. Continuada de les Prof. Sanitàries de la Com.Valenciana Comissió de la Form. Continuada de les Prof. Sanitàries de la Com.Valenciana

En virtut del Conveni de Conferència Sectorial sobre Formació Continuada aprovat pel Ple del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut, al Gener del 2000, es va posar en marxa el Sistema Acreditador de Formació Continuada de les Professions Sanitàries de la Comunitat Valenciana.

Este Sistema acredita totes les activitats (cursos, seminaris, jornades, congressos...) de formació continuada dirigides a qualsevol professió sanitària que contemple la Llei d'Ordenació de les Professions Sanitàries (LOPS) i que hagen superat un procediment d'avaluació basat en criteris de qualitat.

Els crèdits atorgats són els únics reconeguts per la LOPS i tenen validesa en tot el Sistema Nacional de Salut, amb els beneficis consegüents per al reconeixement i desenrotllament professional.

Sobre el funcionament de la Comissió

Seran valorades aquelles activitats que complisquen els requisits definits per la Comissió de Formació Continuada del Sistema Nacional de Salut, que establix una valoració ponderada del perfil pedagògic de l'activitat que contempla: objectius de l'activitat, organització i logística, pertinència de la activitat, metodologia docent i avaluació.

La Comissió de Formació Continuada de la Professions Sanitàries de la Comunitat Valenciana té les seues funcions establides d'acord al Decret 204/2014, (D.O.C.V. número 7415, de 2 de desembre del 2014) en el seu capítol II i article 4.

Procediment d'acreditació d'activitats formatives

De conformitat amb el capítol III i d'acord amb els criteris de l'esmentat Decret 204/2014, el procediment d'acreditació es desenrotlla a partir dels apartats següents:

Destaquem Destaquem

Campus Virtual de l'EVES

Salut per a la Ciutadania - Programa 'Pacient Actiu'

Biblioteca Virtual de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública

Catàleg en línia de la Biblioteca de l'EVES

Documentació per a les activitats formatives

Zona de descàrregues

Llistes d'admesos

Contactar

Subscripcions

Buscar activitats formatives

Promocions Promocions

Som online - Magazine de la Comunitat Valenciana

C/ Juan de Garay, núm. 21

E-46017 València, Comunitat Valenciana, Espanya (UE)

Tel.: +34 963 131 600. Fax: +34 963 131 604

Història de l'EVES

Galeria

Organigrama

Amb ajuda dels Fons Estructurals de la Unió Europea

  

2010-2018 EVES - Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública