_Valencià _Castellano _English
Història de l'EVES Història de l'EVES

La història de l'Escola Valenciana d'Estudis de la Salut (EVES) es remunta a l'any 1987, data en què va iniciar l'exercici de les seues activitats, amb el nom d'Institut Valencià d'Estudis en Salut Pública (IVESP). El seu treball se centrava, essencialment, a investigar i formar els professionals sanitaris en temes relacionats amb la salut pública.

Des de llavors la seua missió ha evolucionat amb el temps sent en l'actualitat l'estructura organitzativa de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública encarregada de la formació continuada de tots els professionals sanitaris i no sanitaris que treballen en el sistema de salut, així com de la investigació relacionada amb la salut pública i la gestió dels servicis de salut. Amb un enfocament formatiu més ampli, l'any 2000 es produïx un canvi de nom en la institució i passa a denominar-se Escola Valenciana d'Estudis per a la Salut i l'any 2002 el nom de la institució torna a patir una xicoteta modificació, passant a ser l'Escola Valenciana d'Estudis de la Salut.

Des de la seua creació, tant en l'etapa com IVESP com en l'actual, l'EVES ha sabut desenrotllar amb eficàcia i eficiència totes les funcions que li han sigut encomanades. Amb gran tenacitat, el treball desplegat a través de l'Escola s'ha anat consolidant en el temps, de tal manera que, hui, tant la institució com els seus professionals gaudixen d'un prestigi reconegut en tots aquells sectors de la nostra comunitat científica relacionats amb la salut.

L'evolució de les dades sobre l'activitat formativa desenrotllada per l'EVES al llarg de la seua història és àmpliament satisfactòria. Tant el nombre de cursos, com el total d'edicions dels mateixos, com el nombre d'alumnes han augmentat significativament.

Respecte a la investigació, l'EVES ha treballat tradicionalment quatre línies principals, tant en projectes nacionals com internacionals. Estes quatre línies són: epidemiologia i estadística, salut ambiental, promoció de la salut i servicis de salut.

Així mateix, l'Escola està compromesa amb l'acreditació docent dels seus tres plans de formació i col·labora amb els plans d'actualització establits per a la promoció de la carrera professional del personal sanitari dels institucions sanitàries valencianes.

Destaquem Destaquem

Campus Virtual de l'EVES

Salut per a la Ciutadania - Programa 'Pacient Actiu'

Biblioteca Virtual de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública

Catàleg en línia de la Biblioteca de l'EVES

Documentació per a les activitats formatives

Zona de descàrregues

Llistes d'admesos

Contactar

Subscripcions

Buscar activitats formatives

Promocions Promocions

Som online - Magazine de la Comunitat Valenciana

C/ Juan de Garay, núm. 21

E-46017 València, Comunitat Valenciana, Espanya (UE)

Tel.: +34 963 131 600. Fax: +34 963 131 604

Història de l'EVES

Galeria

Organigrama

Amb ajuda dels Fons Estructurals de la Unió Europea

  

2010-2018 EVES - Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública