_Valencià _Castellano _English
Esteu en:  Pàgs. ocultes » Noticies
Agenda Agenda
2 / agost / 2021
Dll Dm Dx Dj Dv Ds Dm
262728293031 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 12345
Notícies Notícies
« Arrere

News_2021-01-20_DTSM_Med_Llistesdefinitives

DTSM PER A PERSONAL MÈDIC 2020 (ALACANT I VALÈNCIA): LLISTES DEFINITIVES

Es fan públiques les llistes amb la baremació definitiva de les persones que presentaren sol·licitud per a cursar el Diploma de Transport Sanitari Medicalitzat, dirigit a personal amb llicenciatura o grau en Medicina, en les edicions d'Alacant i València de 2020, segons les condicions publicades en la convocatòria del 6 de febrer de 2020.

A causa de la situació epidemiològica causada per la pandèmia del coronavirus SARS-CoV-2, l'EVES i el SES han acordat convertir la formació teòrica presencial inicial en formació en línia que s'impartirà en el Campus virtual de l'EVES per a les dos edicions convocades. El començament està previst a partir del dia 1 de març de 2021.

En el fòrum virtual de cada edició del curs s'informarà del programa i de la distribució de l'alumnat per a la realització dels tallers i de les pràctiques en SAMU i CICU. Els tallers es duran a terme en grups reduïts, si la situació epidemiològica ho permet, entre el 19 i el 30 d'abril.

FORMALITZACIÓ DE LA INSCRIPCIÓ

Les persones admeses han de formalitzar la seua inscripció de la següent manera:

  • Els qui tinguen dret a exempció de taxes, mitjançant l'enviament d'un correu electrònic confirmant l'assistència a registre_eves@gva.es fins al 4 de febrer, inclòs (veure apartat “Exempcions al pagament de la matrícula”).
  • Els qui no tinguen dret a l'exempció de la taxa de matrícula, han de justificar el pagament de la mateixa fins al dia 4 de febrer, inclusivament.

Els impresos per a efectuar el pagament es poden descarregar de la pàgina web de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic, model 046-9970, on també es pot procedir al pagament de la taxa de manera telemàtica. En relació amb el pagament de la taxa, el tipus de gravamen per al present exercici fiscal és de 435,36 euros. Una vegada realitzat el pagament de la taxa, s'haurà d'enviar a l'EVES una còpia del justificant al correu electrònic registre_eves@gva.es.

La no formalització de la inscripció en el termini establit implicarà la baixa en el curs i l'admissió de la persona següent de la llista d'espera, a la qual s'informarà per correu electrònic dels tràmits i terminis necessaris per a formalitzar la inscripció.

EXEMPCIONS Al PAGAMENT DE MATRÍCULA

D'acord amb l'article 29.4-2, apartat b), de la Llei 20/2017, de 28 de desembre, de la Generalitat, de taxes, les exempcions al pagament són:

El personal que preste els seus servicis en els centres i servicis dependents de l'administració sanitària valenciana, o integrats en el sistema valencià de salut, siga com siga la titularitat jurídica d'aquells. L'EVES comprovarà d'ofici la veracitat i vigència de la informació que aparega en la sol·licitud.

D'altra banda, amb caràcter general també existixen les següents exempcions al pagament de les taxes, que requerixen la presentació a l'EVES de la documentació pertinent en el moment de formalitzar la matrícula:

  • Contribuents que siguen membres d'una família nombrosa de categoria especial o d'una família monoparental de categoria especial.
  • Contribuents que siguen persones amb discapacitat, amb un grau de discapacitat igual o superior al trenta-tres per cent.
  • Les contribuents que siguen víctimes d'actes de violència sobre la dona que acrediten esta condició mitjançant qualsevol dels mitjans de prova prevists en la normativa autonòmica contra la violència sobre la dona en l'àmbit de la Comunitat Valenciana.
  • Contribuents que estiguen en situació d'exclusió social i esta s'acredite per l'òrgan competent en matèria de benestar social de l'ajuntament de residència.

Sobre el llistat definitiu de persones admeses al Diploma, podrà interposar-se recurs d'alçada davant de la Subsecretaria de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, en el termini d'un mes, de conformitat amb el que es disposa en els articles 112 i 121 de la Llei 39/2015, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

Destaquem Destaquem

Campus Virtual de l'EVES

Salut per a la Ciutadania - Programa 'Pacient Actiu'

Biblioteca Virtual de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública

Catàleg en línia de la Biblioteca de l'EVES

Documentació per a les activitats formatives

Zona de descàrregues

Llistes d'admesos

Contactar

Subscripcions

Buscar activitats formatives

Promocions Promocions

Som online - Magazine de la Comunitat Valenciana

C/ Juan de Garay, núm. 21

E-46017 València, Comunitat Valenciana, Espanya (UE)

Tel.: +34 963 131 600. Fax: +34 963 131 604

Història de l'EVES

Galeria

Organigrama

Amb ajuda dels Fons Estructurals de la Unió Europea

  

2010-2018 EVES - Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública