_Valencià _Castellano _English
Agenda Agenda
2 / juny / 2020
Dll Dm Dx Dj Dv Ds Dm
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 12345
Sol·licitud de cursos del pla de Formació continuada, 2ª convocatòria Sol·licitud de cursos del pla de Formació continuada, 2ª convocatòria

La 2ª convocatòria del Pla de Formació continuada de 2019 de l'EVES s'ha publicat en el DOGV núm. 8529 del 15 d'abril del 2019, i el període de sol·licitud de cursos s'estén del 16 d'abril al 6 de maig, ambdós inclusivament.

Pot sol·licitar cursos d'esta convocatòria el personal d'institucions sanitàries i de qualsevol altre centre de caràcter assistencial o en què es realitzen funcions de salut pública, adscrits a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública així com el personal sanitari de l'Administració de la Generalitat, independentment de la seua relació jurídica, sempre que reunisquen els requisits específics establits, si és el cas, per a cada curs. També podrà participar el personal sociosanitari gestionat per la Direcció General de Funció Pública.

Cursos de l'annex II B

Per a evitar problemes en la recepció de la seua sol·licitud, haurà de marcar sempre la casella "SÍ" de l'apartat "Relació jurídica amb la Generalitat" (personal sanitari de conselleries, diputacions, etc.).

Els auxiliars d'infermeria i TCAI han de seleccionar 'Tècnic en cures auxiliars d'infermeria' en el camp 'Titulació' de la sol·licitud.

És obligatori omplir el camp correu electrònic en la sol·licitud a què s'accedix a través del formulari en línia.

Es pot sol·licitar i realitzar un màxim de cinc cursos de l'annex II B a través del formulari en línia. (Es recomana fer-ho utilitzant Google Chrome com a navegador).

El sistema només admet que s'envie una vegada el formulari per Internet.

Cursos de l'annex II C

Estos cursos no compten dins del màxim de cinc cursos que es poden sol·licitar i realitzar de l'annex II B, i se sol·liciten de la manera següent:

Accedisca al Campus virtual de l'EVES, polse Cursos Disponibles, polse sobre M'interessa del curs desitjat, i a continuació:

  • Si és usuari registrat en el campus: introduïsca Usuari i Contrasenya i polse Inscriure's.
  • Si no és usuari registrat, polse sobre: Si no estàs registrat, punxa ací. S'obrirà un formulari que ha d'omplir amb les seues dades personals i laborals, indicar l'usuari i contrasenya que desitge i, al final, polsar sobre Guardar canvis.
  • Si és usuari i ha oblidat la contrasenya, polse sobre He oblidat la meua contrasenya.
Destaquem Destaquem

Campus Virtual de l'EVES

Biblioteca Virtual de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública

Catàleg en línia de la Biblioteca de l'EVES

Documentació per a les activitats formatives

Zona de descàrregues

Llistes d'admesos

Contactar

Subscripcions

Buscar activitats formatives

Promocions Promocions

Som online - Magazine de la Comunitat Valenciana

C/ Juan de Garay, núm. 21

E-46017 València, Comunitat Valenciana, Espanya (UE)

Tel.: +34 963 131 600. Fax: +34 963 131 604

Història de l'EVES

Galeria

Organigrama

Amb ajuda dels Fons Estructurals de la Unió Europea

  

2010-2018 EVES - Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública